Lokaliser AS org. 917 257 566

Lokaliser AS

Jeg er daglig leder og er som veteran å regne innen markedsføring på Internett med over 12 års erfaring. Jeg har også 8 års bakgrunn fra IKT i Forsvaret hvor jeg var administrator for over 100 klienter. Etter Forsvaret oppdaget jeg søkemotoroptimalisering og det store potensiale dette faktisk har for bedrifter. På bakgrunn av dette ble Lokaliser AS grunnlagt hvor min spesialkompetanse hjelper bedrifters hjemmesider og GMB med økt eksponering, verdiskapning og omsetning.


 

SEO

0%

Google min bedrift

0%

Sosiale media

0%

Video

0%

Web design

0%

Om meg

Mine dager er satt sammen av lokal SEO for klienter, oppsett av Google min bedrift, testing og atter testing samt holde kunnskapen oppdatert. Når muligheten byr seg møter jeg opp på seminarer, messer og hos lokale bedrifter for å dele og utveksle erfaringer om hvordan lokale bedrifter kan utvikle sine plattformer på Internett.

Mine arbeidsoppgaver

Jeg er konsulent innen lokal seo og GMB. Video og sosiale medier er en del av dette hvor jeg sporadisk påtar meg produksjon og publisering for klienter. Jeg jobber direkte mot bedrifter, være seg sjefen selv eller markedsføringsansvarlig. Ved ytterst sjeldne anledninger påtar jeg med web design jobber.

Dette er ikke min jobb:

Jeg driver ikke et reklamebyrå og holder ikke på med varemerke oppbygging. Dette er ikke direkte konkurrerende bransjer men heller utfyllende bransjer. Vel og merke at mitt arbeid ofte gir best avkastning.

Sånn på privaten etter arbeidstid

Sammen med min utkårede bedre halvdel og kone er vi meget stolte foreldre til to nydelige barn, en gutt og en jente. Uten deres støtte hadde ikke Lokaliser AS eksistert. Fritiden går som oftest til sosialt samvær, oppussing av bolig, trening, kokkelering på kjøkkenet eller oppfølging av våre barns aktiviteter. Ellers er jeg trolig over gjennomsnittet interessert i audio/video, nærmere bestemt hjemmekino. Liker å reise, noe som passer godt med jobben.

Sist men ikke minst

Jeg føler meg meget bevilget som kan ta del i denne revolusjonen innen kommunikasjon som Internett representerer. Jeg har full forståelse for de som ikke klarer å "henge med i timen" med alle oppdateringer og nye tilbud som treffer oss daglig. Dette være seg Google, sosiale plattformer, Web 2.0, video, blogging, vlogging, snapping osv... Det er en fornøyelse å kunne hjelpe bedrifter med å oversette alle disse informasjonskanalene til markedsføringstiltak med god avkastning.

Eivind-Nessen-Tangen-Daglig-leder

Mvh

Eivind Nessen Tangen

Daglig leder

Lokaliser AS

Usikker hvor du skal begynne?

La oss ta en uformell prat hos dere, på kafe' eller nettmøte.

Foretrekker du å sende inn kontaktskjema i stedet?

Resurser:

Nyttige linker

Lokal søke terminologi

Kontakt info:

Lokaliser AS

Medhuagen 13, 5174 Mathopen

+4790111179