SEO Tjenester Bergen

Målrettet Markedsføring på Internett

Kanskje det aller mest fordelaktige med å markedsføre din bedrifts hjemmeside ved hjelp av Lokaliser sin søkemotoroptimalisering i Bergen er at hjemmesiden havner foran kunder som søker etter nettopp de varer eller tjenestene din bedrift leverer. Det er ingen andre medier som kan vise til samme omsetnings prosent som søkemotorer på Internett.

TV for eksempel vil sende samme reklame til alle sine seere uavhengig av interesse eller behov. Noen av sendingene har noe mer målrettet reklame som kan ha samme tema som sendingen. Dette kan for eksempel være sportsutstyr-reklame under sending
av et stort idrettsarrangement.

Radio har samme utfordring som TV men prøver å komme med flere reklamer til bedrifter og arbeidere som hører på radio i arbeidstiden. Det være seg service på bil, regnskap, advokathjelp osv…

Avis, nettavis, reklamebannere, reklameplakater og reklame i posten når også ut til et bredt publikum uten omtanke på interesser og behov.

Felles for alle ovennevnte media-kanaler er at det kan sammenlignes med at du fisker etter en sort fisk med stang langs hele kysten. Du får mange napp, kanskje noen på kroken, men du kan kun ta vare på den ene sorten fisk du er ute etter. For ikke å snakke om kostnadene med å fiske langs hele kysten.

Med målrettet markedsføring på Internett står du med en håv i et oppdrettsanlegg full av den fisken du vil ha. Dine konkurrenter er dessverre der også men med Lokaliser sin søkemotoroptimalisering-strategi har du størst og lengst håv og fanger således inn flest kunder. Koblet sammen med at flere av dine kolleger fra din bedrift står sammen med deg med egne håver og presser ut konkurrentene kan din bedrift dominere oppdrettsanlegget på samme måte som dere kan dominere første side av Google.

Når dine prospekter finner nesten bare din bedrifts nettsider fremst på Google vil de se på deg som en autoritet. Vi fokuserer markedsføringen på Internett i det geografiske området din bedrift har sitt virke og ønsker å skape kunderelasjoner. Dine kunder forventer å finne minst en kartreferanse til din bedrift og det er her en optimalisert Google min bedrift side er kritisk. Da plasseres en lenke til din hjemmeside i syver-gruppen fremst på Google som peker mot adressen hvor din bedrift holder hus.

Om du vil dominere over dine konkurrenter på Internett tar du kontakt med Lokaliser som er et Bergen SEO firma. Vi ser frem til å samarbeide med deg.

Usikker hvor du skal begynne?

La oss ta en uformell prat hos dere, på kafe' eller nettmøte.

Foretrekker du å sende inn kontaktskjema i stedet?

Resurser:

Nyttige linker

Lokal søke terminologi

Kontakt info:

Lokaliser AS

Medhuagen 13, 5174 Mathopen

+4790111179